consult huidtherapie ontharen permanent bikinilijn kwaliteit gentle max syneron candela brazilian

Consult huidtherapie

Tijdens het consult zal de huidtherapeut naar aanleiding van uw vraag met u bespreken welke behandeling voor u geschikt is. Tevens zal er uitgebreid worden stilgestaan bij de eventuele risico’s, het aantal behandelingen en het verwachte resultaat. Het is van belang dat u tijdens het gesprek uw zongedrag en de medicatie die u gebruikt aangeeft, om eventuele lichtovergevoeligheid door medicatie in combinatie met de behandeling uit te sluiten. Na het gesprek met de huidtherapeut kunt u een afspraak maken voor de behandeling.

Eventuele risico’s en complicaties
U wordt uiteraard naar beste kunnen behandeld, maar bij elke behandeling is de kans op complicaties aanwezig. De risico’s en eventuele complicaties worden tijdens het consult met u besproken. Hoewel de behandeling met de grootste zorg zal worden uitgevoerd, verschilt het genezingsproces per individu, het is voor ons dan ook niet mogelijk garanties te geven.

Vergoeding door de ziektekostenverzekering
De kosten voor de behandeling worden door de zorgverzekeraar meestal niet vergoed. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u vaak een bepaald bedrag toch vergoed krijgen. Het is verstandig om van tevoren te informeren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Betalingen
Na iedere uitgevoerde behandeling dient u het afgesproken bedrag direct per pin of contant bij de receptie af te rekenen. U krijgt van ons een factuur mee die u eventueel bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.