Plastische chirurgie ooglidcorrectie ooglift botox dupuytren koetsiershand esthetische chirurgie ervaren deskundig goedkoop kwaliteit

Consult

Tijdens het eerste consult bepaalt u, samen met uw plastisch chirurg, de voor u meest geschikte behandeling. De plastisch chirurg neemt de ingreep met u door, geeft aan welke resultaten u kunt verwachten en wat de eventuele risico’s en complicaties kunnen zijn. Het is voor uw behandeling van belang dat de plastisch chirurg weet welke medicijnen u gebruikt. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat u stopt met het innemen van deze medicijnen, uw arts zal dit met u bespreken. Het consult zal na verwijzing door uw huisarts worden gedeclareerd bij uw ziektekostenverzekeraar. Dat kan betekenen dat uw verzekeraar deze kosten in het kader van het wettelijk verplichte eigenrisico aan u doorberekent.

Na het consult met de plastisch chirurg heeft u een vervolggesprek met een van onze doktersassistentes, zij zal de praktische zaken rondom uw behandeling bespreken en een afspraak maken voor de behandeling. De doktersassistente zal tevens uiteenzetten wat u kunt verwachten na de ingreep. Als u op basis van deze gesprekken besluit om tot behandeling over te gaan, kunt u direct een afspraak voor de behandeling maken. Als u liever nog even rustig na wilt denken, dan is dat uiteraard geen probleem, u moet immers volledig achter uw beslissing staan.

Eventuele risico’s en complicaties
U wordt uiteraard naar beste kunnen behandeld, maar bij elke operatie is de kans op een complicatie aanwezig. De risico’s en mogelijke complicaties worden tijdens het consult met u besproken. Hoewel de operatie met de grootste zorg zal worden uitgevoerd, maar het genezingsproces per individu verschilt, is het voor ons niet mogelijk om garanties te geven.

Belangrijk om mee te nemen tijdens het eerste gesprek:

- legitimatiebewijs;

- verzekeringspas;

- verwijsbrief van uw huisarts of specialist.